Јас сакам да поздравам две личности 1. @A_star затоа што ми пиша приватна порака за да ме праша како сум.Бидејќи сватила од моите мислења дека не е се океј. 2. @nextredstyle затоа што на фемина инстаграм секогаш става реални јадења.Без многу трудење да го декорира сетото тоа.Како е така.По тоа се гледа дека е искрена личност барем за мене.
Следен пат доволно ќе е само со фереро да ме поздравеш. Не сум по китките баш И ти кажав нели? Учење Да, ама и убаво време за дечкото да си одвоиш.
@cresa-jagoda, каков апетит ми отвори, свесна ли си? Возвратен поздрав, ти посакувам пријатно попладне
Црешке, ти ако не ме поздравиш (и @Rama , секако) нема кој да ме поздрави. Не знам како ти текнува на мене на толкава неактивност на форумов од моја страна. Ептен ме изненади, дупли поздрав назад и многу
@Alisa22 на сцената од која си го ставила текстот во СДК (од Mr. Robot е btw) буквално аплаудирав пред монитор кога ја гледав серијава
@cresa-jagoda @zuto @Herrera @nextredstyle @Blue.Sky @Anabelle.Amorette @Purplelilac @Someonespecial @Yowannty