@Someonespecial @Someonespecial @Someonespecial Одамна не сум те изгушкала И @macka91 @happygirl Милиони години ги нема во ФМЌ Пишете нешто да не се тепаме. Јавна закана
@lovestoneddd @Gosh @Herrera Ептен кул и опуштени типови за читање Некогаш ме потсетувате една на друга, па кога ќе видам дека некоја пишала знам дека е поучно и јако мислењето И @Matotheja убаво што се врати Фалеше еден период Сигурно сите четири веќе спиете, па пошто сега ве означувам знам дека токму сега во моментов ќе ме сонувате ајде поздрав
@JollyGirl , поздравче и до тебе , редовно те читам Има една екипа форумџики со кои сакам да славам Halloween , па еден утрински поздрав до нив @Oxymoron @theowndemon @VoodooGirl @Purplelilac @Harper
Џолице, да знаеш дека такоѓе си my cup of tea на форумов, обавезно читам твои постови штом ти го видам никот и скоро и да нема мислење со кое се немам сложено. И таааако доџеш ми у сан
До @Herrera Затоа што ме насмеа со постот од денес во СДК. Позитива си. И чекај не денес со другиве вештерки да слетаме на метлите во Дојчландија. Поздрав до Халоуин друштвото @VoodooGirl @Harper @theowndemon @Oxymoron