@Ambitious СП до тебе и гушки оти совршено разбирам како се чувствуваш @cresa-jagoda СП оти најмногу те сакам @Blue.Sky СП оти си една кревка и мила душа, често те читам, ми имаш оставено убав впечаток
@Rama пријатно ме изненади со поздравот. Навистина имав потреба од вакви виртуелни гушки и возвраќам на истите.
@Someonespecial @lovestoneddd @KateKane @Nausicaa @JollyGirl Најспецијален поздрав Убав викенд да имате И @Sexybaby86 една пред викендов да почне.
Те гушкам и јас тебе Уште те чекам да се вратиш во 40-ка, фалиш ептен и се надевам дека ќе дојдеш што поскоро
@Viktorijaaa5 Кај се изгуби девојче,пиши верувам на многумина недостигаш @zeka Била на форумов и не ме поздравила Те гушкам
До @prominent. Не си свесна колку фалеше во ќошето и колку недостигаше таа твоја заразна енергија, разиграност и позитива. Немој да ни заминеш пак! Преубаво расположение пренесуваш и со мерак те читам. Ти посакувам секогаш да си заљубена во либето и секогаш така исполнета во работата.
@Anabelle.Amorette, многу ме израдува кога ја видов нотификацијата и тоа што си го пишала. Некогаш не сум свесна дека така им влијаам на луѓето. Убаво е да се слушне Пријатна вечер и најубав викенд
Поздрав до мајка ми и татко ми шо седаат овде до мене у дневна за се што напраиле за мене у животот. Не се чудете, немам време да им го кажам ова, па тука дојдов да кажам на шо повеќе луге колку сум им благодарен како секој втор на интернет шо прае.
@Ambitious , донесе свежина од кога почна да пишуваш во ќошето. Секогаш со задоволство ги читам твоите постови.
@cresa-jagoda @Anabelle.Amorette @JollyGirl @poenta @Someonespecial @Rama @Blue.Sky @Ambitious @Billy Idol @Marijana93
Проминент, ти благодарам што секогаш ти текнува на мене да ме поздравиш Поздрав и гушки до сите означени