Фала на поздравот Проминент. Поздрав до вас девојки со... Pina Colada. Да не потсети на тропските морски денови што се позади нас.
@Rama мило ми е кога те читам позитивна и среќнаС.П сакав да пишам за @cresa-jagoda ,те замислувам како многу млада девојка и ете поласкана сум кога ги лајкнуваш моите постовиИ @mal.ecka секакоМногу ме подсеќаш на мене во младоста со твојата хипер сензибилност и вољата во секој да го видиш најдоброто
Фала ти мила сограѓанке Ти си душа од човек, ти имам и друг пат спомнато дека никогаш нема да ти заборавам што ме праша дали ми треба нешто кога бев многу лошо Заслужуваш и ти да си среќна и позитивно исполнета, и се додека си сама и ти исто како мене, се дотогаш ќе зборуваат и испрашуваат, ама не се форсирај за ништо само да им ги исполниш очекувањата Те гушкам
@Just.do.it те имам приметено и ми остави добар впечаток па еве еден поздрав до тебе Фмќ: @Dream-Girl @prominent @Ambitious @Rama @cresa-jagoda
@prominent Традицинален понеделнички поздрав Работната недела е комплетна во комбинација со вкусот на кафето и мирисот на книгата... Уживај во незаменливото друштво за нови искуства и предизвици
@prominent Јас, девојко, не сум била никогаш во животов заљубена, ама кога те читам тебе, се заљубувам во твојата љубов. А кога го кажувам ова зборам од име на еден куп луѓе од форумов, сигурна сум. Веројатно сум ти кажала и порано, абе кога ќе видам твој ник во СДК цел ден ми се разубавува. Ball of sunshine си, нереална работа, ти извира среќа од секој збор. Се надевам засекогаш ќе остане така.
@Lella Го читам поздравот и црвенеам, искрено И јас сум кажала стопати ама нема да штети да кажам пак, и мене уште повеќе ми се разубавува денот ако сум успеала да расположам некого со моите постови. Тоа што ја споделувам среќата ме прави уште посреќна Па ти посакувам и тебе да си секогаш (среќно) заљубена Ќе видиш дека поубаво нешто нема, слушај ме ти мене