Благодарам за поздравот. Пријатно ме изненади нотификацијата. Поздрав и до другите означени и цела дружина од фмќ.
@Peperutce1115 , благодарам и го возвраќам поздравот. Еве и од мене поздрав за цело ФМЌ, уживајте во вечерта
@Peperutce1115 what a pleasant surprise, thank you so much! Специјален поздрав до тебе и до цело ФМЌ...
Мене никој не ме поздрави со вакви убави јадења и пиења. Само кога се спомнува компир манџа сте тука за мене.
@N0NamE донт бери гајле ќе се најде Нејмојца за тебе @John Snow зизки дека си бе? @Sawyer куде си бре ме заборае...плачам @Multipotential а никнам на чет бегаш да не ти фрлам кашикара? И позз до останатите од старата и новата школа на фемина од Верка
@cresa-jagoda (Секогаш кога ќе ти го видам никот ми текнува на цреши и јагоди Штета што е ноември...)
Сп до @prominent , @Peperutce1115 , @Ambitious , @MagsDestiny , @Briar Rose , @Carolin. , @Blue.Sky , @Sweetlove_0312 , @moon111 , @Rama , @Amellie13 , @cresa-jagoda , @Д.Чобанова и останатите љубители на вино. Да ја залиеме Неделава со чаша квалитетно црвено/бело вино.