@Someonespecial Возвратен поздрав и прегратки! А јас денеска би сакала да ги поздравам драгите fellow introverts. Ви посакувам опуштена и недела помината во наш стил! @theowndemon @INNERBEAUTY @1992g @MarigoldA @Independent Girl @nextredstyle @Amellie13 @nightingale @senjorita-v @Peperutce1115 @buba4e89 @Blue.Sky @MissChievous @GirlRose
Ме израдуваваа поздравиве, ве поздравувам и јас @prominent и сите останати интровертчиња Имајте убав ден !
@prominent Уживај во магијата на понеделничкото задоволство зачинето со емотивна ерупција Ти знаеш како и можеш...
Го проба? Секогаш сум ЗА маскирање на храна и тие кои не сакаат нешто сепак да го јадат ради придобивките.
@poenta, возвратен поздрав. Оваа работна недела да ти донесе само радост и насмевки. И ти благодарам што полека ме учиш како да бидам пострплива Се исплати
На залез ми го направи денов Неделава чекам инфо и ќе бидеш благовремено известена Поласкана сум што имам двајца доследни "слушатели" што сакам да бидат мои следбеници (знаеш кој е на пиедесталот) Ништо не е залудно... Се има цена што се исплаќа... Ти учи, а јас секогаш сум расположена за делење "стратешки совети".
@MarigoldA Јас си избрав салатка со пармезан. Те гушкам највеќе и ти посакувам да си го создадеш најубавото „мени“.