@prominent @ivi1987 @Herrera Пред некое време ме имавте означено овде, па да ви вратам на гушкањата Мило ми е што сте среќни и заљубени сите три. Ви посакувам уште поубави моменти со вашите најблиски. @theowndemon Во другата тема ме имаше прашано дали планирам да пишувам, па искрено порано си пишував за своја душа, ама дека нешто јавно би издала не верувам Фала за ознаката, многу ми е мило што си ме ставила во таа категорија Инаку видов во СДК дека доктор Мајк си го гледала па за тоа имаш гушка плус И јас го гледам и сама си се смеам со него. Срцка е посебно кога се смее. @Purplelilac Многу си ми мила не знам дали сум ти кажала, еве сега ти кажувам И на сите останати фала што ме означивте во актуелната тема. Ја видов секоја ознака и мило ми падна Многу сте, па ве гушкам сите Среќни празници дечки.
Јас не те спомнав и ќе си пукнам у колено што заборавив Те гушкам најсилно, знаеш дека го разубавуваш форумов
@cresa-jagoda @Bubce38 @Purplelilac @Blue.Sky @lovemme (за тебе специјално нескафе ) @Peperutce1115 @prominent @Billy Idol @Kimberly11
Никогаш не ме забораваш Дримке во поздравите Најголеми гушки до тебе Поздрав и до другите тагнати Имајте убав продолжен викенд Поздрав најспецијален и до @Rama
До сите кои ме потцениле,ме потценваат и ќе ме потценваат во живото еден специјален поздрав до нив: Спојлер: Еве шо мислам .!.
СП до две прекрасни млади дами кои ги чувствувам како свои деца @Dream-Girl и @Rama До ,@vitamina која ја нема нешто И до една силна мајка @flower30 што и да е да помине ...
Мареане, често те читам во 40ка да знаеш, исти емотивни будалчиња сме буквално за се, само што ти си реализирана како жена и мајка Фала ти на поздравот и убавите зборови
@Dream-Girl @cresa-jagoda @Rama Поздрав бек девојки. Пијам чај моментално, па ве частам и вас. Повелеле.
До @Billy Idol Видов во ФМЌ дека си црвен ѓавол, исто и јас. Честито победа во градското дерби, плачев од среќа. п.с Се надевам дека второпласираниот ќе го пристигне Лузерпул за титулата.
@bicycle , actually not. Не знам колку добро си го разбрала постот. @Ambitious е ѓаволот. Јас сум топџија и се сочувствувам со вашите маки и проблеми. Всушност, не знам кој е повеќе за жалење. Ние или вие. Ако ништо друго, сите заедно навиваме за Лестер да го симне Лузерпул од тронот.
@prominent Понеделник... но, овој пат дел од продолжениот викенд. Уживај во последниот неработен ден во друштво со пеперутките