Специјален поздрав, јер вие знаете зошто ве поздравувам @Amellie13 , @theowndemon , @nextredstyle , @prominent , @1992g , @Billy Idol , @buba4e89 , @nightingale , @INNERBEAUTY , @Blue.Sky , @Cinnamon Bun , @MarigoldA
Хаха, а ова на сликава што дегустира од грееното винце претпоставувам дека е Блажо . Поздрав и до @MagsDestiny
@Biljarkata Сродната душа. @♡BuBaLe♡ Борецу. @mal.ecka што не можам да и пишам лп, а често имам нешто да и кажам. @Cosmi Која секогаш ќе ја паметам по една реченица: Секој народ плука по своето! Вистина било. @LiliBoz мојата сегашна форумска и идна реална другарка. (ти се наместив сама за другарка ) @JuLleE која секогаш ме мотивира (без да знае) @mari и @danichap моите спасители @vitamina која ме откачи @Herrera сакам да те запознаам и тебе и дечко ти почнав да сонувам кој ти е дечко @victoria Сакам да се облекувам како тебе кога пораснам. Ама те снема во Модни критики. @RainBow со молба да ја одбанира Баба Рада @orhideea Специјален поздрав и до мојата симпатија. И сите останати.
@gjoker4e Абе кај си пиче ти ? Се изгуби скроз o Како сте по дома ? Не е проблем за запознавање , само да не ме начекаш ко сум во ПМС оти тогаш не сум при себе па ќе се чудиш дали сум излезена од Бардовци. Гушки да знаеш дека не сум те заборавила Уз пат поздрав и до @Gosh , јен , два, јави се сокол наши човеци сме, ќе се дружиме
И јас сакам да ти бидам другарка.. Многу ми фалиш,посебно во мајчински. Посебна си да знаеш,едно време мислев не си реална. Ќе ти пишам лп да ти отворам пат. Гушнија црвенокосата убавица
Не знаев дека те мотивирам. Поздрав и за тебе . Се надевам го направи тоа што требаше. Пиши како помина.
Специјален поздрав до интровертното друштво,си знаете зошто. @Billy Idol ,@INNERBEAUTY ,@Blue.Sky ,@theowndemon ,@Peperutce1115 ,@Cinnamon Bun ,@buba4e89 ,@prominent ,@Amellie13 ,@nightingale ,@MarigoldA ,@1992g ,@MagsDestiny