@mareane оти ме побара неколку пати @Yowannty честитки мамичке (со големо закаснување) бакнежи за бебушката @Purplelilac дека сме многу слични
Јас би те барала секој ден ама си една од неколкуте што за среќа те имам и на др.мрежи и те гледам,па барем знам дека си добро!
@mareane зашто е многу кул и посветена мајка @LiliBoz комшике, обожавам да те читам @Bubce38 тебе нема шанси да те пропуштам у мој поздрав @cresa-jagoda зашто ме трпиш стално, а ја се осеќам некогаш досадна дур ти раскажувам нешто ама таква сум си, ако некад испадне кафето у живо, ќе видиш
Комшике, ти си ми најнормално девојче кое го 'познавам', со реални амбиции кои пред сѐ се хумани и етички, со манири и култура ко што треба секој млад човек да ја има. СП и до тебе и остани таква плс. Цвет никнат во асфалтот.
Сп до @irrelevant почесто те среќавам Уживам да те читам, фан сум Само продолжи И СП до сограѓанката @Herrera коа распалеш тука, распалено е. Нема ти рамен стварно
Најспецијален поздрав до @MilaP ,толку ми е мило што те читнав со убав пост.Гушки до ангелот,херојот твој.