До @Amellie13. Го видов ова и веднаш ми текна на тебе. Те прочитав во една тема. Силна личност си. Само премногу собираш во себе. Блазе си им на тие што имаат таква личност во нивниот живот, биди ваква секогаш, само ќе ти посакам да си многу посреќна и посамоуверена. You're amazing.
Преубави сее aa. Би носела. Ти благодарам премногу на убавите зборови Ан. Мило ми е што имаш такво мислење за мене. Многу сум среќна што постојат вакви личности на форумов, најголемата поддршка од тука сум ја добила. You're amazing too you know.
СП @JollyGirl Ми текна на времето кога здружено со Самерка нè смеевте во фмќ. А сега ве нема ни едната ни другата по ниедна тема. Ај овде претпразнично се разлигавив, а уствари што сакав да кажам е среЧни празнични денови Џоланке и секогаш остани си така позитивно откачена.
СП до @Rama @prominent И позз до @Dream-Girl ( Дримке иако е забаено не е заборавено ) И до екипата од ФМЌ...
Е да, тие денови од минатото навистина и мене ми фалат Ај може некогаш во иднина би се вратиле членовите што исчезнаа, па ќе кажат што има ново старо кај нив Инаку фала многу Среќни празници и тебе...Многу здравје, среќа, љубов и пари. Другото само ќе си дојде...