@lovemme, возвратен поздрав и многу прегратки Поздрав и до цело ФМЌ, да не ве означувам сите посебно Прекрасна вечер ви посакувам
Остај како ти тргна со RP можеш многу домаќинки да претркаш, а ако не ти успее до утре расплачи се дека е наместено и одма победуваш следната година
@flower30 Се надевам веќе све дома и се гушкате. Силна,најјјсилна мајко,најсилно те гушкам @eleni27 Најголем поздрав До тебе и мажињата.
Ти благодарам @prominent oд сѐ срце. Гифчево ептен ме стопли. Јас тебе исто така те поздравувам, и ти посакувам да продолжиш да бидеш светлина во мрачниот тунел. Да бидеш бескрајно среќна и не дозволиш ништо помалку од тоа, затоа што заслужуваш. Држ eдна гушка!
До @Someonespecial , дури денес ја видов твојата желба до мене во ФМЌ, а потоа те видов и во нотификации и ептен се израдував!
Специјален поздрав и гушки до најмилите: @cresa-jagoda @Herrera @Blue.Sky @GirlRose @Someonespecial @prominent @Dream-Girl @theowndemon @Peperutce1115 @Briar Rose @Rama но и до членките што обожавам да ги читам: @Sejfullai @Purplelilac @lovestoneddd @KateKane @Alishan30 @Ambitious @Amellie13 . Не знам зошто ми текна, ама мислам дека само еднаш или два пати имам пишано тука, а не можев да одберам.