@prominent Возвратен поздрав Да ја продолжиме понеделничката традиција и во новава година За убав почеток на неделава
@candy.cane веројарно во фмќ си пишувала порано пред да се активирам јас. Те имав читано во други теми и си ми оставила силен позитивен впечаток. Многу ми е мило што сега можам да те читам и во ФМЌ. Гушки.
@GirlRose 6години на форумов, кога поминаа Уште памтам некои наши муабети од периодот кога бевме малишанки.
@theowndemon @Dream-Girl @KateKane @Briar Rose @cresa-jagoda @Blue.Sky @Rama @Purplelilac @Amellie13 @Ambitious @lovemme @christinnn @bicycle @Sejfullai @Billy Idol @Srckata28 @Peperutce1115 и цело ФМЌ, нормално Ви праќам куп убави емоции за најубав почеток на викендот
Поздравчиња, бакнежи, прегратки до вас . + @MagsDestiny , @Anabelle.Amorette , @1992g , @nightingale , @INNERBEAUTY , @nextredstyle . Edit. И @sweet-cherry и Баба Вос (ако чита од некаде) ги поздравувам
Каде па и јас отворив во ниедно време. Ме настрвивте со благото. Поздрав девојки и до вас. Имајте пријатна петочна вечер.
Се сеќавам златна. Ти сакаше да одиш средно стручно, јас гимназија. Јас у последен момент се премислив и иста струка бевме. Ти мислеше ќе си наследник на професијата на мајка ти што и е моментална, ама предомисли се и доктур да будем . Јас ќе ја заменувам неа сеа, I got this Ја користам оваа прилика да и упатам и поздравЧЕ и на: @candy.cane @Blue.Sky @cresa-jagoda @KateKane @Sejfullai @Rama @Someonespecial @Lella @Amellie13 @Anabelle.Amorette Сите со задоволство ве читам. Имајте убав викенд
Обострано е задоволството Имајте сите убав викенд, што повеќе нека има, да ни влијае позитивно, иако зимското сонце е со заби
Ми се полни душичката вака, после долг одвратен ден, кога ќе видам дека ме помислил некој Поздрав и од мене до сите тагнати, и многу повеќе
Долго време ме немаше па за да надоместам ќе го искористам моментов да ве поздравам и да ве гушнам сите заедно @prominent @GirlRose @candy.cane @Peperutce1115 @theowndemon @Ambitious @Amellie13 @Anabelle.Amorette @Billy Idol @buba4e89 @Cinnamon Bun @MagsDestiny @nightingale @INNERBEAUTY @MarigoldA @Dream-Girl @cresa-jagoda @Rama @1992g @nextredstyle @christinnn @Sejfullai @Briar Rose @Purplelilac @SeaMermaid @MynameisHelen @Snow-Star @bicycle *Пробав да опфатам цело ФМЌ