Ти благодарам многу на поздравот @prominent! Баш се радувам кога ќе видам дека ти текнало на мене во темава. Поздрав и до сите означени! Вчера средно биравме, за некоја година ќе се читаме како и факултети сме завршиле. А шо е убаво што имам некој со кого заедно сме растеле и растеме. Уште еден поздрав. Фала ти многу @Blue.Sky поздрав и до тебе и сите други што се тагнати.
@Rama каде си? Ајде да не се распрашувам во другата тема каде и да си и со кого и да си СП до тебе со
@Natali.3 одличен музички вкус имаш. Големо фала за споделувањето на новата песна од Avenged Sevenfold.
@prominent Имај убава работна недела исполнета со нови предизвици и можности што ќе ти го направат секојдневието посветло
@poenta Само што мислев да те означам во традиционалниот понеделнички поздрав! Ти благодарам и ти испраќам многу топли емоции и прегратки
@Yowannty @happygirl @CameliaMiller @ivi1987 @Herrera Ве немам читано сто години, нема кај да ве цитирам па еве овде ќе ве означам Да знаете ве мислам и ми фалите некаде низ темите да ве читам ама не сум ве начекала Ни тема убава сум начекала за муабет, ни бакрачи Поздрав љепотици
Епа еве ко кавалер ти прво поздрави ме фалаааа Џонииии...следна прилика јас ќе те поздравам прва Не сум те начекала и тебе...кој знае кај си забегал Убава вечер Сноу