Специјален поздрав со специјалната @Someonespecial. Беше една од првите феминки со кои почнав да делам слични ставови на одредени теми и со мерак те читав, недостасуваш многу. Ако не' читаш, се надевам ќе видиш и ќе се вратиш да ни чкртнеш по темиве.
СП до @Someonespecial бидејќи ја мислам често. Форумов не е ист без тебе, се надевам ќе се вратиш побрзо ако имаш земено одмор. И да не пишуваш се надевам барем нѐ читкаш. Фалиш многу. ----------- СП и до @Anabelle.Amorette бидејќи иако не се знаеме во живо (сѐ уште ) те чувствувам како многу блиска. Деновиве многу ме расположи. Ти праќам мнооогу гушки.
Најспецијален до @x.Daisy.x Хепи брдеееј Дејзиче Успешна, заљубена и најсреќна да си секогаш. Гушка најголема и не се срами да не почастиш торта во ќошено. Уште еден најспецијален до @simonka93 Нешто гледам ново сликиче. Многу ми е мило. Со лесно да ти мине. Гушка најсилна.
И мене сега ми излезе последно мислење од @simonka93 и го гледам сликичето Со лесно и убаво да си поминеш баш ми е мило
@prominent Понеделничката позитива, сонце и продуктивност надополни ја со музички звуци за целината да биде едно големо се
Какво пријатно изненадување! Ти благодарам @RosettaStone - специјален поздрав и до тебе Знам дека веќе некое време не сум активна, но овој период сум многу зафатена со истражувањето, финални испити и други научни активности. Меѓутоа, се надевам дека наскоро ќе имам повеќе време да напишам нешто во ќошето и покрај тоа што редовно ве читам, и секако, ќе испиеме по едно кафе...
@Unicornus Spoiler те видов накај буска ама далеку беше, па викам да не се дерам по тебе, да не сум cringe ко прошлиот пат Едно кафенце и благо за дождливиот ден да се изгура.
Хахахах леле после испитов сабајле толку бев утепана што и родената мајка мислам ќе ја одминев Фала ти драга колешке на поздравот, ти праќам уште благо, никогаш доволно јагленихидрати во сесија