Еве јас ве поздравувам сите !!! И посебен поздрав до мажите кои знаат вистински да ги сакаат жените. http://www.youtube.com/watch?v=36Dp1L8Fgh4
Ах колку слатко ме изнасмеа Кажи кажи облаче ле бело, кај си било што си невесело Еден огромен СП за тебе Ти испраќам еден мендо да те топли вечер, и чоколатце да си ја заблажиш душичката И голем СП до сите што сакаат брзи и бесни автомобили Јас ги обожавам..
Сп до Виножитка, Брокен099, Соледад, Сесилија, Трендафилка, Гоу, Лилитка, Оффи, Тедимече, Квин.С Вечерва вас ве гушкам и ве цункувам
До сите срцки кои што со ќејф си ги читкам- Пирамитче, еве ја пред пирамидата со друштво Тренди, Oфи црвенокосата песимистка Лилит нашата паметна мачка Бројчето во последно време ми е многу мило Aнатх, ја обожавам Реинбоу девојката која се што кажува е на место, а знае и да се шегува (ајде, читај и на работа и ќе ги положиш испитите) Имам и други омилени, ама тие ќе гидат на некој нареден список за поздрав Елате да се гушнеме
Специјален поздрав до Трендафилка и до двата зен дечковци До бројченцето мило го гушкам ептен силно До Скајенџел До миснезависна и тотално забегана До Виножитка и Џули бикиците две паметни и убави До Кате 21 До Лакримоса со која не следи телепатија До Кенди До Бију којаникогаш не ме заборава До Иренна и Карак. До Спичлес која пак е среќна и заљубена ... И до душица ... те гушкам силно мила моја немој да те подберам ајт да се насмееш во истава секунда. Не ве заборавам и другите мои мили феминки ... Сп до сите вас.
Поздрав до сите кои му се израдуваа на снегов како мали дечиња и до оние уметнички души, на кои амбиентов им дава дополнителен креативен нагон!
СП до меченцето заљубенко до другата заљубена независна девојка до бројченцето исто така заљубенко и до Хајди.
Да не сум офф топик во темата,еве тука ќе кажам еден специјален поздрав до сите феминки моми убави,што ни покажаа во Мода и стил колку се убави,секси,знаат како да го носат тоа што го носат без разлика дали на некој му се допаѓа или не(сепак немаме сите ист вкус),и освен поздравчето и едно браво за сите нив.Морам да признаам дека форумов ни изобилува со убавина Јас некако не сум доволно храбра да објавувам слики,си ја сакам анонимноста барем за сега А да и еве СП до кумот на мафијата,т.е. до главата на дотичната тема Росонерка Жени ас сам фасцинирана
До Pink4ever, си го сменила аватарот, сега е супер До Георгинна, јас забележав дека те немаше деновиве паааа И до Лудото19... кај се крие тоа Лудо, во кој ли град? Не сум ја прашала никогаш.
Gordana10,багуфче,росонерка,тенкаи,мина,кате21,виолинистка,сенза,лукс,марама,боависта,реинбоу,блонд,мимс,нина,лакримоса,пирамитка,кикетоо,велешанка,ловли грл,душица,бројче,вајлд.спичлес,ангелче,скај,џули,mysterious,оффи,гордана10,Хипица,Хејди,Трендафилка, бијурселф,лоли,дејзи,мис независна,секси лејди,георгина...........(и сите други девојки од фемина )
Ех алелуја,некој да примети дека ме немало Болно бев,немав кејф за ништо,ама сега сум како пушка со нови сили до нови победи ќе ме трпите пак Фала на поздравчињата,ми фалевте и вие женичиња мои