Многу љубов и куп гушки за вас девојки, останете си такви позитивни и заљубени Поздрав и до: @poenta @Rama @RainBow која неуморно го надгледува и средува форумов @Dream-Girl Има за секој по една чинија
@cresa-jagoda фала ти многу на поздравот Црешке Гушки и до тебе. Да си ги поздравам и @Bubce38 @Superlejdi27 @*Amethyst* (мило ми е што те гледам пак на форумов ) Карантински.
Ова за протезите? Еј, барем нема да трпеме болка месец-два од стегање на жицата, ем ќе заштедеме некое 500-че. Само да се молиме жиците да не ни испаднат низ образите.
Жити се, чинам дека ќе експлодирам и секој момент ми доаѓа желба да извадам се. А за штедење да, битно живи и здрави да сме, протезите ќе чекаат.
@Purplelilac Пролетен поздрав до виртуелното другарче што го има никот на моето омилено цветче, и чиј што поздрав секогаш почнува со едно такво. Сакам да и кажам дека јас многу сакам цветчиња. Нека ти цвета пролет во душичката и иако во овие троа challenging времиња, пролетта како да се одложува, ти да ја чувствуваш пролетта во себеси П.С. Има јорговани на Еверест бе?
Абе абе абе .. ти ако не ме распекмезиш вака саботно со претопла порака, кој?! Инаку ќе насадам во саксија еден јоргован па ќе го земеме накај Еверест. Дестинација: Еверест Планинари: Хеленка и Билкарката Имај најубав викенд и биди си секогаш вакво позитивно цветче. Гушка.
Не да сакаме, како што ми се јаде благо . Башка обожавам локоладни торти. Само место боза за мене лимонада една, да стопам калории после блашко