@Herrera огромен поздрав до тебе, од секогаш си ми била меѓу најомилените тука Сакав да те поздравам бидејки насекаде ме тагираш. Ако некој е најможен не паничар и тотално смирен тогаш тоа сум јас, верувај ми, кога ќе сакаш оди во моите мислења и ќе се увериш колку уствари сум најсмирена и позтитивна притоа живејки во едно жариште со маж кој оди на работа уште во едно поголемо жариште. Не сакам да се створаат лажни констатации за мене од еден пост што притоа бев изиритирана од членки (најмногу не од тебе) туку од рекли казали и мисли на цел глас тотално не точни што знаеш и сама. Сакав да пишам за да укажам на состојбава што сите ја знаат, цел свет. Сметам дека никогаш немам испаничено, напротив секогаш се држам најсмирено на свет и покрај нашите секојдневни бројки загуби и нокни кошмари, јас сум секогаш позитивна, доказ за тоа се моите постови во назатаните денови. Тоа што ти ми даде епитет на паничар верувај дека куп феминки ќе ти го кажат спротивното и демантираат. Исто ќе ја тагнам и @gjoker4e за да и кажам дека сум тотално при свест и најприсебна, горда сум си на себе што успевам да бидам позитивна и смирена во вакви периоди во нашата земја Прочитајте ме за да се уверите *
@vitamina , фала на поздравот жено. Искрено, мене ми имаш оставено впечаток дека си во паника цело време, до душа ко ќе размислам , било која жена која седи сама дома со своето дете додека мажот и е на работа баш во таква кризна ситуација каде што сте вие би паничела. Се јавува тој страв оти сте сами, немате ваша блиска фамилија , значи сами сте ти и детето и го имаш на мисла мажот ти. Ок. штом ти велиш дека си смирена, ајде така нека биде. Поздрав и до тебе и кај спомна за ширење позитивна енергија , мене ќе ме стрелаат членкиве ако продолжам со ширење позитива на форумот п.с. поздрав и до @Cutiepie1 - поздрав друже
@sanjaeva brisejki deneska razgovori, nacekav eden nas od pred tocno 4 godini. Me krena togas... me krena i denes istiot razgovor... Te sakam mn
Кај ма јас вака со јаже? Ќе се заплеткам, на ауспух ќе ти се закачам, ќе ме влечеш неколку улици. Дај нешто со шофершајбна
Да знаеш јас колку барав еднаш гиф со девојки на хауба Важно да се возиме во гоЉфот на @stetoskop , ќе го направи кабрио ако треба