SP pozdrav do site forumdjiki, a posebno do tie koi ne me zaboravija, i gledam deka od vreme na vreme m e pozdravuvaat... jas sum tuka i nikogas ne ve zaboravam... Ve sakam site...
СП и од мене за сите, Хипи, ни забегуваш по малку во последно време, да не те фатила љубовна треска Фри, какво заборавање, тука си и ти, поздрав и до тебе Гушкање за сите форумџики
гушка и за тебе Kатее сп за сите кои ме поздравија и не ме поздравија и нај сп за близначето мое кое го нема никадеее - до лижалкаааа
Денес многу си сакам гушкање, и најмногу ве сакам форумџики. А бе се живо сакам денес СП до Бројчето! Се читкаме подоцна
СП до бројчето и лижавчето, скоро секогаш расположени и позитивни И до сите активни форумџики, а и до оние сеирџиките
Матурско-испитна треска Кате СП и за Фрии.... не би знаела како да се оправдам. А за Лизалка пак.... уби ме!
само со цигли мавање...сама еднаш така кажа за да се опамети Хипи, ама заљубена е прости и туку СП до тебе и да те потсетам кога ќе можеш ---->
Аууу не цигла, ќе ја зациментирам коа ке и отидам у Охрид, од многу учење памет изгубила А гоу иам за тебе новост чек сеа лп