Сп до Пирамидка,Тренди, Бројче, Рејнбоу, Лукс, Ангелче, СексиЛејди, Вајлд Чајлд, БоаВиста, Џули, Ариел, Тедибеар,Тенкаи...до сите
http://www.youtube.com/watch?v=93SaXvf_ ... re=related Поздрав до сите феминки со песнава So put ur drink up in the air if u feel sexyy Не сакам да набројувам зошто ќе заборавам некоја гарант . Ве сакам сите девојки
Сп Трендафилче до тебе и од мене Сп до Бројче Сп до angells + добредојде Сп до blueeparadise Оф топик: Сдк дека поздравот од Трендафилка ми е првиот упатен до мене и многу ме израдува
Теди мече ја гушкам силно силно Хајди ја поздравувам со еден голем снешко Тренди, за тебе топли поздрави во ладново
Епа СП до СЕСИ!!! Кажи како ти позирав пред пирамидата а? И до Гордана10!!! И до сите кои се расположени како јас што сум во моментов - а тие кои не се, ела да ве заразам со насмевка! Ау да, едит, СП до сите талентирани фотографки, па ве имало бреееј! Човек нема доволно прсти да ве изброи!
СП до Пирамидка и систер Џули ( ми фалите на муабет ), Марама, Лоли, Трендафилче, Офи, Росонерка, Анфејтфул, Иренка, Теди, Боа, Хипи, Гоу, Георгина, Вајлд, Реинбоу, Лукс, Ким, Багуфче, Кате, Мисс, Квин, Озбилна жена, Анет, Горданче, Сефора, Бона, Старфиш, Анннни, Докторката, Бројче, Карак, СкајЕјнџел, Спичлес, Ангелче, Ариел, Тенкаи, Хајди, Сеси, Дејзи, Кике, Старфиш, Волфче, Блонд, Тања, Фиарлес, Чирибирибела, Лилит, Вери, Фемина 90, Ози, Лудото, Мимс, БиЈорсеф, Викиче, Вери... Жени така ми дојде да ве поздравам во волкав број... Добра ноќ
Сп до сите феминкички мили и драги. Јас ве сакам иако вие сакате ладно и сакате снег. И сп до сите кои донесоа празнична атмосфера на форумот. Јас не сум меѓу нив, ама затоа си направив маникир со снешко, па го носам божиќниот дух со мене. Како и да е, ве гушкам сите силно. И патем, добра ноќ на сите ранобудки.
Ги поздравувам сите што пишувале на последните станици од модни критики за храбри феминки. Значи девојќи ме изнасмеавте со мамурна Ја поздравувам посебно Пирамитката за пофалбата од лични професионални фотографии.
СП до К.Е.ЛЛ.И ако воопшто прочита - си се разбираме ние Сп до сесилија, ме расположи колку толку песничето, среќа сама сум дома, па можев да играм ко улава Сп до пирамитката, ме растажи со еден пост, уште имам солзи во очи Сп до сите што имаат за учење и што не им се учи Сп до сите што се по малце љубоморни Сп до сите што не знаат кај ќе слават Нова Година (само Чак Норис знае ) Сп до сите што се онлајн и што се редовни на форумов
СП до Бројчето, Офспринг, Горде, Малото, Скај, Тедибер, Среќичка, Сесилија, Старфиш, Хајди, Лилит, Анастасија85. Георгина, Фиарлесс, Трендафилка, Марама, Хипи, Ирена, Кате, Гоу, Ана