Така испадна сликата Се надевам дека и @theowndemon не се збркала хахаха. Поздрав и до тебе @piksooki you made my day
Се гледат две бебушки. Прво си реков на огледало да не е ама една е на под друга на кревет така да ...
Специјален поздрав до @Herrera! Ептен пријатно ме изненади со предлозите за филм, ќе гледам денес и утре да ги изгледам. Ти благодарам! Тортава по карго, или?
Ај да не се правам на Тошо , да ви вратам на поздравите Поздрав до @Dadusicka , @stetoskop , @buba4e89 Исто така поздрав и до @Ketchup , како си ми ја погодил тортата, како да ме познаваш 100 години @Cutiepie1
Рама И од мене поздрав до прекрасните девојки на форумов кои си ги тагнала @Nigredo Odor @Herrera @mariz Плус да си ги поздравам @Purplelilac @Cka @Gosh @mareane @veteruska @sanjaeva @Yipman2 Бирајте
Бацки и гушки до една екипа и да не мислат дека ги игнорирам ,ве читам, а за дружење се буткам во подфорумот форумски игри па таму виртуелно се дружиме @Rama @cresa-jagoda @Purplelilac @VoodooGirl @Nigredo Odor @Harper @LittleChili @gjoker4e @TutiFuti
@Herrera ме изненади. Ти благодарам на поздравот и јас те поздравувам со сончева енергија и желба за уште многу насмевки.
СП до @Bridget Бриџи изолацијата добро ти делува Чат пат баш си кјут на форумов Ела да си мезниме Јади ти од морското, јас оризО ќе го приберам