СП до @Rama Не знам дали сум пишала, ама се пронаоѓам многу во твоите постови,премногу. Некогаш ќе биде добро, мора да биде
@Cosmi забележав дека те нема, уште кога те снема на темата што пишувавме, денес се навратив на твоите мислења за да видам дека за жал си го напуштила форумот.. И си ме поздравила а јас чекав слободно време да ти пишам зошто те нема. Беше и ќе останеш квалитетен член, знаеше многу убаво да водиш дискусии, баш ми фалиш на темава, поготово во вакви моменти. Можеби ќе ме прочиташ можеби не, ти благодарам и за лп то пред години, ти благодарам и што беше покрај мене во тешки мигови.. Баш ми е жал што го напушти форумот, се надевам дека ќе се вратиш, секогаш те читав бидејки имав што да прочитам од тебе. Поздрав Косми
Поздрав до... @Lady-baby bi @Anabella13 @Kimberly11 @SeaMermaid @Sofi86 И секако да не ја заборавам мојата омилена @Tekki
Сама себе се поздравувам. Два дена си слободна има цело вреѓе да уживаш. Ќе си правиш што ќе си посакаш ти. Ќе бидеш среќна.
@John Snow @Ketchup мојата ројал сродна душа @Scott Weiland испуштивме шансата за на Рекорд јбг @Herrera i mazot i @Cutiepie1 poz од Кавадарци @Dust @Demiii i @Nigredo Odor bitch please
Најспецијален поздрав до @Peperutce1115 Пошто ѝ се пожалив дека пропуштив да сликам рамна бројка на форумов, и се понуди да ми одлајкни 7 мислења, не дека е тешко да се најдат седум мислења од мене, особено од вчера ама сепак. Секогаш ќе бидам благодарна зошто долго време чекав да чукнам 100 000 за да си манам слика. Мислам дека од пред НГ си знајте дека имам блага опсесија со бројки. Фала, фала, фала.