Поздравче и до тебе, ама кај твојот случај не е интересно да копам после индицентот што се случи на форумот , уживај си , па не ве читам сите, селектирам некои ликови кои мене ми оставиле впечаток да ги читам.
@bicycle @Dream-Girl @theowndemon @Anabelle.Amorette @Stephen Amell @deskarada @Ambitious @Blue.Sky @Briar Rose @Bitter-Sweet @Sweetlove_0312 И до сите оние што ненамерно ги изоставив, а се дел од ФМЌ
СП до многу драги членови. @zhap4e - Многу ми прирасна за срце. Од почетоците на форумот те засакав и таа форумска љубов никогаш не престана. Изобилуваш мудри, приземни, рационални и објективни мислења. @Ketchup - Само пофални зборови, не зошто ми е најдобар другар, туку затоа што е стварно уникатен. Уметничка и мила душа, со сериозни проценки и размислувања. Посакувам да имаше повеќе луѓе како тебе. @cresa-jagoda - Бидејќи секогаш има брз и квалитетен одговор, во било која ситуација. Остроумно девојче. @Herrera - Зошто имаме взаемна платонска љубов. Ти ме следиш мене, јас тебе, and i like it. @Someonespecial - Многу недостасуваш. Сакам да бидеш бар малку повеќе овде и само го чекам моментот кога ќе се вратиш во топ аргументативна форма. @Lella - Те обожавам, и никогаш не престанав да знаеш. Иако за некои работи се разминавме, по моја вина. @Scott Weiland - Калаш ми е на исто рамниште со Кеч по дружба, двајцата ве обожавам со цело срце и душа. Спојлер Ништо од Живкову карпу брат, закажи пост - карантински suicide термин. @DAngel - Зошто е mastermind. Ум, емоција и генијалност во едно. Одличен соговорник иако некогаш кога не се согласуваме ме нервира (тоа зошто сме двете тврдоглави, ебал не Меркур). @Afrodite¥ - Бидејќи ги трпи моите не толку нормални испади, и е најдобар другар од сите кои ги познавам на светот. Страшно директна и децидна што е за апсолутен почит. @theowndemon - Зошто е скроз кул. Онаму каде луѓе градат мостови од агресија, таа таму доаѓа да фрли рози и бомбони. Роден дипломат. @Amellie13 - Ради нагласена интуиција, меко срце, борец за правда во природата и светот. Многу сличен карактер со мојот, само што јас глумам bitchy а она не. @Rama - Зошто е срце, ама стварно. Во нареден живот сакам да ми бидеш најдобра другарка и не прифаќам не за одговор. @MarigoldA - Борец и добивач на битки. Екстремно стабилни емоции и репер за зрелост. И sorry, ама за муабетот дека немаш баланс во животот ради недостатокот на одредени натални аспекти не се согласувам. Ти си буквално репер за самоконтрола и рамнотежа. @x.Daisy.x Зошто е супер ументичка душа. Од ништо може да направи нешто. Родена креаторка. Особено за торти. @lovestoneddd - Држ се, те гушкам. Го заслужуваш сето добро на овој свет. Едит: Имам филинг дека заборавив некои битни луѓе, што е стандард со мојата одамна уништена меморија. Така да ви се извинувам од напред. Спојлер By the way не си ласкајте многу. Треба да дојде црвената тетка па сум екстра ранлива и емотивна, па ретки се ваквите мили моменти. После циклусот кучката Одор се враќа на сцена, спремна за нова партија касање. Спојлер @Tan4ence Скроз те заборавив, али те поздравувам во име на најчудните разговори на private. Треба да останaт света тајна до крај на животот. Амин.
Come back soon кучка Одор, tho си поласкав хехехеххе. Немој со никој да ги делиш. Се за тебе и се за бадијала.
@Nigredo Odor , гушки и до тебе интелигентно девојче А знаеш ли кој член го имаш испуштено ? @Yipman2 , еве јас ќе го поздравам во мое и во твое име Уз пат поздрав за убав ден и до @buba4e89 , @Dadusicka ,@joy1 , @cresa-jagoda , @Rama , @Dust и господинот @Cutiepie1
Имајте убав ден Херера ти и сите тагнати И да @Nigredo Odor го испуштила @Yipman2 да го поздравиме ние во наше и нејзино име Yipman никогаш не нè заборава за 8 март, срамота ние да заборавиме понекогаш да го поздравиме и тој ми е позитивен лик кој секогаш успева да ме насмее кога го читам по темиве, ни требаат такви машки членови ко него
@MandyLane Случајно ти видов слика сега на форумов и сфатив дека уствари те знам од некаде од социјалните мрежи. Никогаш не ми текнало дека си форумџика. Преубави слики имаш секогаш.
Не знам тагов не ми стигна случајно отворив сега, затоа малку закаснето Фала мила поздрав и до тебе и сите означени