@Herrera Дал си нормална, знаеш ли кај ме врати, у кое време, сум заборавила што сум пишувала Ама све је истина
Па нели она самата рече дека живее некаде Чешка, Полска, Словачка, тој дел некаде , ме мрза сега да пребарувам кај што самата спомна. И од мене поздрав до @Biljarkata , ја умрев жената на лични пораки мислејќи дека е @baba Rada , ама кога приметив дека и става лајкови на @DAngel , се осигурав дека е друга личност оти баба Рада не се мириса баш со Ангелката Поздрав и до дадушот @Dadusicka и до позитивната @stetoskop - оле олеее шириме позитивна енергија на форумот и до форумската другарка @buba4e89 , и друштвото мајки во Германија @Ava.84 , @gjoker4e , како сум се смеела пред некој ден со вас , на сета криза, вас ве држи топ расположение. Ај да се заблажиме со тортичка за Велигден
Ова форумов да ти бил цела една психо-драма-трилер-детективка, кој со кого, против кого, зошто... Што сум пропуштала цел живот, да не ти се верува Јас сум ви деца, интернет неутрална- кликам лајк ако се согласувам со мислењето, или ако ме насмее, или како поддршка, па кој сака нека е, какви сака филмови нека има. Секако- би требало да го прочитам мислењето претходно, не секогаш се постигнува СП од Вишеград Спојлер: Со поглед
Искрено и јас толку знаев Словачка или Чешка .Сега со ова Вишеград уште позбркана сум Хереа п оздрав и до тебе со еден Велигденски коктел на далечина
Позитивна беее ... ме стресе малку у пм ... у ова коронавремепозитивнАстрашнозвучи Нема везе ... СП и до тебе жено...
Специјален поздрав до @Amellie13 @sweet-cherry & @Anabelle.Amorette пошто тие ме спремија да бидам Литванска невеста, а јас денес им викам: „вчера срам не срам го прашав како се вика“. Значи ќе си умрам вие ме маживте, јас не знам како се вика. Ајде да ве почастам за то шо ќе приумрам некој ден од смеење. И пошто сум баба во душата, секогаш имам бабски бонбони да понудам: