Ќе биде добро и кај двете, гушкај ги децата, впивај љубов од нивните чисти срца, и ќе биде се океј...и јас се пронаоѓам многу во твоите постови, само што јас не сум мајка, ама ги гушкам внуците и впивам љубов од нив @Nigredo Odor Одорка си знаеш ти колку те сакам и те читам И дааа, сакам во наредниот живот да ти бидам бест френд @Herrera Позитива си ми во секое време @cresa-jagoda
НАЈспецијален поздрав до @simonna.a као скроз поштовам сите материјали кои ми ги пушташ, ама не можам да опишам колку поќе поштовам шо ми пушташ слики од мојот омилен професор. Кога ќе ми пишиш со слика од него, онака денот ми трга на поубо. За тебе помодерни бонбончиња:
СП до личностите кои најмногу ме расположуваат со: смешни видеа, емотивни искрени коментари, уникатната и заразна позитивност, не на корона се разбира @Cutiepie1 @Rama @Herrera
Сп и до @@ster@ и се извинувам што касно "палам" ама не сум видела нотификација а случајно отворив тука А и патем, Сп до ФМЌ до сите друшки што си пишуваме таму И да искористам прилика да ги поздравам @cresa-jagoda и @joy1
Леле ова од пред некој ден, а дури сега го видов. Не ми стигаат таг нотификации. И се израдував ептен на пријатните зборови од вака ретко остроумна личност, праќам гушле
@SV1911 Wǒ xíng hǎo! Xièxiè. Ме потсети на еден престој таму. Објавувај слики и во фотографските теми ако можеш, мерак за очи и мелем за душа се Спојлер