Да поздравам една женска форумска екипа @buba4e89 @Dadusicka @Purplelilac @Nigredo Odor @cresa-jagoda @Rama
СП до @WildMk . Читај го ова подолу во прво лице Немој да те снемало како што ја снема Косми, многу ќе биде празно без тебе.
Огромен поздрав до @Kimberly11 знам дека ќе бидеш многу добра доткорка Само верувај во себе и ќе успееш и не ги слушај другите. @Mrs. Lovett единствената нормална тука ваљда секоја ти чест како издржуваш. Ти посакувам и тебе се најдобро Поздрав и до сите тие што не поддржаа за матура особено за ВОЛШЕБНИКОТ ако прочиташ некад со среќа нека ти е друже на факултет!! @RainBow sorry за замарањето со тагови и ми ја знаеш желбата
Фала ти многу миличка Ти посакувам исто само среќа да те прати и да си се запишеш таму кај што ти вика срцето
@Sexybaby86 @LadyC Еден специјален друшки Решив да одморам од форумов и убаво ми дојде Се одвикнав од логирање и читање, доста беше. @dunika @Yowannty Специјален и до вас Чувајте се, гушкајте деца и бидете добри. Мило ми е што бар виртуелно ве запознав и ве читав. Останете ми секогаш такви какви што сте, со огромно срце и со памук душа
Можеби кога ќе пораснат децата и ќе ме откачат за дружба пак ќе дојдам да ви се жалам Се презаситив Лејди, доста беше.
Ептен ми е криво... Ич не сакам особи каква што си ти што се тргаат од тука. Ти си прекрасна, мило ми е што БАРЕМ виртуелно те знам. Но те молам бар од време на време отвори да видиш некој да не те помислил...
И мене ми е доста од форумот, и на форумот доста му е од мене Ќе се читаме мила, само не тука Ќе ми фалите многу да знаеш. Златни луѓе има во 40ка
До @Stache Нов си, те следам, имаш оставено позитивен впечаток, иако во почетокот имав чувство дека си девојче, поради тоа што си одмерен, културен, и носиш позитивен vibe. Продолжи така, немој да бидеш како остала раја форумски курајбери Spoiler со тоа што ќе го брцнеш во некоја милфица на форумов. Поздрав друже.
@Purplelilac , пошто ти е заклучено сандачето, да те израдувам овде со една добра вест што ја прочитав. Борко на live на социјални мрежи рекол дека вајлд карта за светско во ракомет најверојатно ќе добиеме ние и Полска.
Одлична вест! Верувам дека ќе е така штом двајца ракометари од кај нас го кажуваат истото, претпоставувам дека веќе од некаде им е потврдено дека така ќе биде. Ти благодарам Били, баш ме израдува информацијава.