СП до сите настинати девојки како мене, до оние кои вечерва не излегуваат и до оние на кои паѓањето на снегот им изгледа романтично, но им фали романтичарот.
Сп до сите што во моментов би сакале романтична атмосфера со камин и вино, мирна вечер, топлина на домот и опуштање со танцот на пламените јазици, во пријатно друштво ..или можеби прекривка и шоља топло какао. Како и да е сето ова пропратено со една добра масажа..мене ама ептен ми треба (е вечерва многу сум скромна )
3 Денешни тазе специјални поздрави, по абучен ред: Вики44е - Секогаш ми е релаксација разговор со тебе и многу си ми интересна Катакомба - многу ме израдува со пораката. Прекрасно Мисс-Независна - едно ИЗВИНИ си знаеш зошто. Многу сакав ама околностите беа такви Нареден пат сигурно
До гласот у мојата глава. Ќе го молам да престане затоа што ситуацијата е неподнослива.Рогови ќе ми никнат ако продужи,а ако го послушал,ќе се раскрилам,ама после гзот ептен нема да знам кај ми е! Заќути бре!
Фала Тренди И јас те поздравувам, и ти посакувам најубаво да си поминеш вечерва. исто поздрав до Sesilija, Marama, Sky Angel, RainBow, Rassonerka, FBI, Offspring, DusicaSk, Karina,Boa Vista, Irenna,Georginna, Scar.Tisue, и еден СП до сограџанката Victorya која се нема подаено подолго време
Феминкиииииииииииииииииииии зима е, студиТ брррррр ама Гоу е тука да ви подари на сите по еден цвет што се смее и по малку сонценце да ви ги затопли душичките Ве гушкам сите до една
До БоаВиста! Ај, те молам уште еднаш погледни го мислењето во новата тема(Форумџики на годината), редактирав, за да те додадам во уште нешто. Наајдолу е.
Сп до срцкиве што ги читкам ... Blond-мамичка marama julie77 skyAngel-комши SpoiledBaby senza.parole Fearless Dushica-sk irenna trendy Со по една чаша топло чоколадо од мене
Поздрав до сите девојки кои се на сајтов, а може има и некое машко што не следи и ни ги следи нашите коментари.
СП до блонд,Гоугрл,Вајлд Чајлд, БоаВиста, Џули,Тедимече,Тенкаи,Blueparadise,пинк4евер,бројче,рејнбоу,трендафилка и до останатите феминки
Девојчиња мои најубави, сакам најспецијално да ве поздравам, редоследот не е битен: Пирамида, Трендафилка, Оффи, Теди, Фиарлес, БоаВиста, Бројчето, Реинбоу, Вајлд Чајлд, Тенкаи, Хипица, Шилеа и сите останати, и секако, не помалку важни колешки форумџики. И СП до новајлиите http://www.youtube.com/watch?v=arIQDxuw ... r_embedded
.... сите феминки кои едвај чекаат да се мушнат во кревет под топлото јорганче. До оние кои го сакаат својот кревет, и се одлични во него
Сп до третата смена на Фемина... со песнава што цело време ми се врти во глава... http://www.youtube.com/watch?v=VNx_Ja2rQfg