@prominent Во првиот понеделник во прегратката на летото и моќта на сончевата енергија задржи ги мотивацијата и продуктивноста за ефективен ден Кога знаеш како, можеш
@poenta Ти посакувам сончев и продуктивен почеток на работната недела, но и на најубавото годишно време, летото
Тргнав да ја тагнам во Каде е? ама видов дека пишала денес. И срценцето среќно ми залупа СП до @LivingGlam многу се израдував и силно те гушкам и ти посакувам среќа најголема
Специјален поздрав до ЦИС жената шо ме турна заедно со неа во rabbit hole. @DAngel Да си даваме цис од напред и ќе имаме башка тоалет.
@Yipman2 Па биди појше активен, да не те забораваме (Спремам испити и главата таму ми е у фокус, затоа сум заборавена )
Лелеееее не очекував После последната лична порака добив до знаење дека ми се имаш налутено и да си стојам настрана, а сега со поздравот ме збуни скроз Епа другарче поздрав и до тебе Уз пат да поздравам една топ 10 форумска екипа која си мисли дека ги игнорирам, а јас потајно скришно ги читам на форумот @Dadusicka @Purplelilac @piksooki @Cutiepie1 @Alisa22 @gjoker4e @Ava.84 @Nightwish11 @cresa-jagoda @Rama