Ти благодарам за поздравот, пријатно ме изненади И не ни се само мислењата слични туку имаме и ист crush Те гушкам најсилно
До @SV1911 , прочитав дека минуваш низ тежок период. Сакам да ти кажам дека според впечатокот кој го имам за тебе како член, и како личност, можеш да се носиш со се' (поприлично) добро. Дај си само доволно време и простор.
@poenta Во случајов, квалитетот е многу поважен од квантитетот. А јас си ја имам најдрагата виртуелна пријателка Уживај во секој момент од оваа работна недела
Ајде на коктелче и пиво. @Herrera @Briar Rose @GirlRose @bicycle @Scott Weiland @Billy Idol @theowndemon @pdb123 @cresa-jagoda @Rama @Purplelilac @Blue.Sky @Ketchup @KateKane @Someonespecial @Peperutce1115 @Dream-Girl @prominent @John Snow @Alisa22
Какво пријатно изненадување! Многу ти благодарам @candy.cane ! Специјален поздрав до тебе и до сите членови означени во поздравот. Hugs and Kisses...
Поздрав @candy.cane Богами еден ладен коктел сега покрај базен би бил одлично решение за горештиниве.