Сесо ти ептен погодена за дрска што те прогласија Во секој пост имаш спомнато Ех сите да беа ко тебе да кажуваа искрено што мислат без двоумење, светот ке беше поубав, без лицемерие, барем ке си знаевме на што сме Позз од мене со светиниколски сарми, грав и некое рипче!
Фиарлес, многу не погоди и трите победничи, се гледа дека до 4 сабајле не заспавме од тага Инаку се бунам кога пишувате светиниколска слава, незнам ми текнува на Свети Николе Ве поздравувам сите што имате слава вечерва, да си поминете една опуштена и пријатна вечер, секоја ви чест на оние кои по ова ладно време пржеа риби надвор на тераса,
Сп сега до: трендафилка Оффспринг Бројчето Сесилија Гордана10 Душица Виножитка Хипица Гоугрл Спичлес Марама Дејзи Волфче Скартишуе росоњерка Сексилејди Вајлдчајлд карак багуфче Боависта скајенџел блонд катакомба лудото19 ким мисче росоњерка Хипи ипи квинче кате21 фиерлес Ангелче георгина тедигреј старфиш Озззииии магнолија лакримоса чирибирибела иренна кенди нелче пирамидата џули тенкаи карина хајдидиволт викиче мимс бокичка бона лина24 и сите други форумџики. Толку ме држи тиквичкава сегаа.
Ти да не се увреди па?!Јас го сфаќам тоа ко комплимент бре!Mнозинството се истакна така,морам да се научам да ви бакнувам гзиња,да ви делам комплименти,да глумам фина и секогаш да велам,да така еееееее!!!НОТ! Има јасна граница помеѓу дрскост и искреност,искреноста има вистина,а дрскоста неоправдана ароганција (не дека не сум,ама сметам дека е со основа),па како си сакаат бе,нивно си е!И уште нешто би забележала,ама ај ќе испадне пак сум дрска!Од утре опсипување со кисови,лижови,комплименти!(од тие луѓе најмногу се плашам,жими се!) Специјален поздрав до бакнувачите на задничиња!
Лилит, да се навредам.....................NOT! Само ми е интересно, ама изгледа никој не ми го сфаќа хуморов и метафорите
Поздрав до бандата дрски цури на форумов со песнава... http://www.youtube.com/watch?v=1jEb1mY6vrQ Поздрав и до СТарфиш од мене и од мојот Мате и до ТедиМеченце
Одамна не сум поздравила никој па ај редно е сега да си ги поздравам сите мили феминки,а сп за Вик4е (која ми фали многу )Докторката,Горде,Карак,Кате,Ании,Анатх,Ким,Бона,Блубери,Нина,Лина,Хипица,Катакомба,Дејзи,Офспринг,Зверка,Лолипоп,Скај,Марама,Квин,Озбилна жена,Ариел,Маца,Малечка.Теди,Снејк,Виолет блу,Виножитка,Пирамидката,ТРендафилка,Вајлд,Ангелче,Багуфче и сите други што ги заборавив