Ам... ова нека биде посебен поздрав до следните членови... @prominent @1992g @marija305 @Sejfullai @edna_malecka @Ahoy @martiiinna @Briar Rose @Star_dust @IM.TMKQ @flawless. @Stephen Amell @deskarada @Luminary @Fluffy^-^ @Dream-Girl @GirlRose @Lima24 @k.frosina @Purplelilac @f.girl @Bitter-Sweet @Peperutce1115 @Anabelle.Amorette @Carolin. Ииии така.
@WildMk Welcome back, знам како е да те вадат од такт доста ствари на форумов и општо на македонскиов интернет простор (сосе социјални мрежи), ама плс пробај да смириш топка понекогаш овде кајшто ко форум владеат построги правила, потребни се такви луѓе како тебе
Јас не добив нотификација, случајно ја отворив темата. Арно што ја отворив. Поздрав назад Точаче, и до сите останати. Убав ден
@IM.TMKQ и јас не добив нотификација, случајно отворив. И друг пат на Сп не ми има стигнато нотификација, не знам зошто.
Евентуално мислам дека ако едитира и додаде плус членови, тие нема да добијат нотификација. Инаку, не знам што други би било проблем.
@deskarada @IM.TMKQ И јас не добив нотификација. Мислам дека само првите 3-5 тагнати членови добиваат известување, другите не
@bicycle @Luminary @Briar Rose @Fluffy^-^ @Anabelle.Amorette @1992g @Dream-Girl @deskarada @christinnn @IM.TMKQ @Purplelilac @Ahoy @Bitter-Sweet @Peperutce1115 ... и останатите од ФМЌ Не успеав да ве опфатам сите... Имајте си убав викенд