Сакам да ја искористам оваа специјална прилика да кажам дека никој не смеј да се венча дур не се венча @Anabelle.Amorette така да вршете ѝ притисок да е побрзо ако сакате да имате свадба. Шала, ама не баш шала, настрана, чоек и пол. Не можам да дочекам на свадба да ти играм, кога и да е то. На тапан, си памтам, не мора да велиш. Али јас важно те дадов, уште ти остана да се дајш. @Angie1432 е исто така човек со кој не гледаме eye to eye ама то мислам дека е шармот кога разговараш со некој. @Blue.Sky знај какво мислење имам за неа, и затоа ќе скокнам тој дел и ќе одам делот кој го напнувам, а тоа е кога го гледам нејзиното име се шо ми се врти в гла е: Mr. Blue Sky is living here today, hey hey Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long (so long) Where did we go wrong? Децата со @Amellie13 ни се као браќа чиниш. Јако ми е дека заедно ги земавме и заедно ги растиме и онака апла слатко ми е. Фак-- ова @f.girl! Мило девојче шо дури кога збора за најневини работи јас си ја читам „фак грл“. Ова ме потсеќа на fuck cat кога излегоа стикери за фејсбук шо беше. И велам фак ќет по мое оти ми личеше апла безобразно. За ова мислам, и тоа анимираните стикери, кога мрда горе- долу: Као мора да ги видите како мрдат горе долу ко ќе се анимирани за да увидите шо мислам. А можи само мене ептен ми е пафнат паметот. Не дека не, али до толку? Пишеше дека овие се свадбарски коктели така да ... Yep. I am NOT letting this one go. Али ако после ова напнување не заслужив да сум bridesmaid не знам кој друг заслужва. Или уште подобро, maid of honor.
@theowndemon Многу убаво изненадување! Возвратен поздрав, прегратки и многу positive vibes од мене, секогаш и секаде Убав викенд имај
Фала за поздравот чупе најмило . За мене секогаш ќе си Етна Инаку и јас се приклучувам на свадбарските коктели
Awww како ме изненади Се пуштам на четот понекогаш, ама најчесто нема никој По форумов исто така немам некоја желба и инспирација во последно време да зборувам, единствено во приватни пораки што комуницирам. Добра сум, фала на помисла. Поздрав до тебе Демонче
Се предомислив, сакам maid of honor. @minne992 поздрав специјален и до тебе и се надевам дека имаш убав ден! @CrazyGirl15 јас ретко зачитвам кој како е труден, да не прочитав тука немаше да знам така да лесна бременост, уште полесен пораѓај. Секој кој знај да сврзи макар една реченица на норвешки е пренајчоек така да најголем поздрав ( извинете сите означени на сите претходни мислења) до @Ahoy Член кој многу ми фати око во последно е ( барам 15 минути како се вика точно оти ич имиња не памтам) @Celltica Пишев Цец место Цел и зато не наоѓав. Ееее, еден е памет. Ептен убај и издржани мислења, и реално ептен уба профилна. После тебе ми се чини сите почнав со шарени профилни да ги забележвам. Шарено е кул. И најспецијален поздрав до @Stephen Amell зошто има ненормално добро око и вкус за мажи. Башка шо е срце. Мачињата се важни. И на крај, имам уште еден баниран член кој ми недостига, али реално сигурно е пак меѓу нас. @CaraMia со љубовта за Битола и сите 69 профили. Вервај ти си причината зошто уствари установив дека Битола е главен град и Македонија не постои туку постои Голема Битола. Ако се врати назад, лајкни ми. Требаше да отвориме анкета за кој смета дека Битола треба да е главен град и ти со сите профили ако гласаше прејако ќе беше. Ама не, мораше да се издајш. Непробол. Искрено малку се разочарав зошто многу те сакав и те снема ама то е, никогаш некој целосно не го познаваш, не? И за вас, во духот на близината на мојот омилен месец Октомври - нешто језиво за пиење.
Еј, знаеш дека само со тагот I already feel special. Да бидеш викната на журка (во СП) во Корона време, мислам.. Тенкју на помисла и поздрав бек чупе.
Tusen tusen takk СП назад, морам да признаам дека секогаш успеваш да ме насмееш со твоите постови СП2 (морав)
Дали е сега шансата да учиме заедно Голем поздрав назад до тебе, едвај чекам да се запознаеме и да те изгушкам
Интересно, интересно. Јас да допрам ајвар викендов и ќе те побарам. Ако инсистираш за Хераклеа таму нека биди. Ама само ако инсистираш. Јас ќе ти велев авиони. Морам јавно да те барам вака за да не бидам одбиена.
@theowndemon Синка баш размислував пред некој ден дека со тебе најрандом муабети имам правено во животот, и после тоа молк иако следам све што ставаш . Субјективни осечај: сталкер.