Секогаш и во секое време сум на располагање за крзнените другарчиња, фала ти и на тебе што си го испази јунакот, сега вакцини и да си се дружите уште многу години. Гушки
Omgggggg omgggg omgggg Ти ли си тааа?????? Леле колку ми значи поздравот. Ќе ја зацврстиме конекцијата сигурно
@edna_malecka Те честам за новиот телефон , и онака едно како благодарност за твојата поддршка и разбирање . Секогаш ме поддржуваш , дури и кога повеќето ме осудуваат и напаѓаат . Се надевам дека еден ден ќе имаме прилика да се запознаеме во живо , навистина би ми било мило да имам личност што ме разбира покрај себе . Имаш гушка од две мали палави дечиња и една уморна мама . И едно бебуле што чека да дојде денот да го види овој суров , но убав свет .
Ќе имаме прилика да се запознаеме во живо. Тоа секако Со здравје да си го служиш новиот телефон, исполнет со преубави фотографии. Ти благодарам за убавите зборови Кратко сме тука ако не се сакаме сега,кога? Ви возвраќам на прегратките Го чекам моментот кога ќе станам тетка од Фемина
Да си купиш уште поубав и само убави моменти да фоткаш и снимаш со него . Ситно броиме , помалку од еден месец до запознавањето со малата немирна госпоѓица очекувај ЛП за да им земеш прва муштулук тука . Мекиците и сите салтанати се од мене .