@LadyC @Alishan30 @Mantub @LejlaD @kuc @marama @Ariel @Emy867 @referentka @CameliaMiller @Sexybaby86 @fana @Sesil @Kate Rina 93 @Val-Dim @flower30 @Yowannty @mareane @ivi1987 @WildMk @Espadrila @Peco @John Snow @Bubce38 @happygirl @Estranged @mal.ecka @bittersweet @stetoskop @ninja35 @Tajnaotrovna @Ginger^ @V.odolija @NarCis@ @ALISA0000 @Biljarkata @LiliBoz @Vanj4e @zhap4e @M&M @duffi @JuLleE @Love 83 @simonka93 @lunicka @malerozna @andrejko82 @dunika @Bozica1980 @LivingGlam @Cka @vitamina @Cosmi ..... и сите останати од +40, сите сте ми посебни, и сите ве сакам и гушкам , и сите да ја пуштите песнава, јасно? и другава !!! Ако некој не е пишан нека прости, ама стварно се трудев сите да ве наредам.
Преубави песни мила фала ти на поздравот, ми изнуди насмевка, после се поздрав и од мене за тебе и цело друштво/секта
И вие мене ме расположивте, и не само сега @ivi1987 леле бе папагалот . Значи ве обожавам, од петици што би рекла @LadyC .
@Luminary @Anabelle.Amorette @Waverly Raven @Blue.Sky @Carolin. @Ahoy @Dream-Girl @bicycle @deskarada @Ambitious @k.frosina @f.girl @Sweetlove_0312 @KateKane @Billy Idol @Purplelilac ... Списокот стана предолг, но не и целосен. Поздрав со цело ФМЌ Убав викенд друштво!