@Bubce38, одамна не сум те поздравила, а те гледам денес доста активна си, па еден викендашки поздрав
@Dream-Girl @Billy Idol @SeaMermaid @bicycle @k.frosina @f.girl @theowndemon @Luminary @Ahoy @Carolin. @Guns N` Roses @Purplelilac @Hellobeautiful
Специјален поздрав до: @Amellie13 @sweet-cherry @theowndemon @pdb123 @Anabelle.Amorette @Ambitious @Peperutce1115 @MagsDestiny @Billy Idol @f.girl @Scott Weiland @Ketchup @candy.cane @GirlRose @IM.TMKQ
Кој тоа? Јас ли бе? Јас сум ти најубиваниот човек и воопшто несуптилно. Ваа ф.грл коа ми го забоде тоа ножот во грб, си реков "Who am I calling a friend"? Ама ај тебе појше ти верувам, па ќе земам парче пица. Поздрав до сите три, ве чекам на rematch каде нема више да бидам .
@Blue.Sky ти праќам прегратки Само ова ли го запомни? Да знам за друг пат да не те штитам од Хелен. Животот ќе го дадев за тебе, а ти вака ми враќаш Поздрав до сите три
Баш пријатно ме изненади и ме израдува вака рано . Едно топло чоколадо за убав почеток на денот, знам ти се пиеше пред некој ден . @prominent поздрав назад, не ми стигнало известување дека си ме означила .
Мислам дека сите знаеме кој е најдобар во играта Те лаже @Purplelilac , и јас мислев дека ме штити, ама еден double kill кога ми сервира со соучесникот, ладен и суров, додека јас полека умирав...