Поздрав до Виножитката- На здравје винцето! Поздрав и до Нејм-многу ми е фина. И поздрав до Гоу-одамна ја немав читкано.
сп до горде, вики4е, ангелче, марама, хипица, ненушка, виножитка, блонд и сите кој се спремаат за утрешниот работен ден
Поздрав и до тебе. Последните две мислења твои во сакам да кажам како јас да сум ги пишувала. Сум се чудела Џабе.. концентрација слабо,паметот не ми е тука
СП до сите што биле вчера на слава, именден и што се начукале , на тие што не им се учи, не им се работи, не им се излегува од дома и до сите заљубени феминки. Ве сите
Специјален поздрав до другарка ми и посакувам побрзо да стане, за да ми ги даде материјалите за учење Нема веќе смисла волку седење на компјутер хаха
Ахххх joelle и ти ли мака тераш со тетката со црвеното ферари,и кај мене сабајле дојде уште рано,рано,не за друго ако дојде на гости туку цела недела ке треба да ја гостам со влошки,тоалет хартија вода ова она мн трошоци се нели хихихи И Сп до..... сите срцки кои ставаат лични фотографии во темата Ваши лични „професионални“ фотографии
СП до сите кои со душа чекаат да помине неделава. Мислам дека психички ќе скренам од учење, учење, учењееее , учење. :geek: :geek: :geek:
До сите вас форумџики од топлото Дубаи. Иако сум ептен уморна од патот седнав да видам што сте правеле изминативе денови. Да се средам малку и повторно ќе бидам активна. Поздрав
СП до Пирамидата, Трендафилка, Џули, Бокичка, Ким, Аннатх, ВајлдЧајлд, Иренна, Сесилија, БоаВиста, Старфиш, Анито, Росоњерка, Фиарлес... Ехееееее ова беше неуспешен обид да ги набројам сите кои сакам да ги читам, па затоа вака ќе го формулирам: СП до сите кои сакам да ги читам