@simonka93 @Ordinary @ALISA0000 @princess5 @Cka @ivi1987 @zhap4e @mal.ecka @evangelina.ina @Rebecca_R @LejlaD @mareane @vitamina @stetoskop @Dadusicka @NarCis@ @LiliBoz @Kate Rina 93 @Love 83 @dunika @Yowannty @duffi @JuLleE @referentka @Bozica1980 @Val-Dim @PUPICA @WORRIED.BT @kuc @♡BuBaLe♡ @CameliaMiller @fana @Lilit @Dust @Biljarkata @Ariel @Milkiway @kravce @malerozna @sweet.november @Sesil @cresa-jagoda @Jana06 @elcezelce @Annath @flower30 @happygirl @Vanj4e @Mantub @0ли @andrejko82 @senjorita-v @stoimanovskamarija @green.eyes @kukla21 @Zuza28 @monka_bonbonka @ane.bella @Среќичка @Dikinzi @AngelOfArh @lunicka @Sexybaby86 @Peco @M&M @John Snow @Mr. Right 10000% заборавам некој/а ненамерно, но фала што оваа година бевте дел, поддршка, тим и друшки со мене. Секој/а од вас била дел од мојата година што и без оглед на цела ситуација со пандемијава ми го стоплила срцето. Едноставно- Ви благодарам што постоите.. Тие што имате фамилија Бог да ви ја чува и неа и вам, тие што допрва треба да градите да ви даде секому радост, полни раце и топлина, на секој/а од вас мир и хармонија, љубов и единство. Ве сакам сите. П.с. не се лижам, мислам ме научивте веќе. Ок , малце
Ти благодарам најмногу на ваквиот топол поздрав Многу пријатно ме изненади и ми го стопли срцето Поздрав и од мене до тебе со искрени желби за тебе, 2021 година да ти биде најубава година до сега во твојот живот, да имаш многу здравје, среќа, љубов и секоја желба нека ти станува убава реалност А твоето семејство да те опсипува со љубов и нежност и секогаш да ти бидеш поддршка и мотивација
Ууу јас сум благодарна дупло повеќе. Сакам и треба од тебе да учам како. Ти си ѕвер, жениште, ти си љубов и нежност, мајка, ти си пример за една жена. Душа наша. Тебе буквално нема некој кој не те сака. Не може човек да не те сака. Зашто си мир и спокој за секоја од нас. Зашто си ни дијазепамче. Затоа што си цврста и силна. Зашто си борбена. Извини, емотивно сум на раб малце, ама одамна сакав да ти кажам да си знаеш. Ве има такви квалитетни пуно. Вредите едноставно. @Alishan30 душо прости. Од сите тебе најдов да те скокнам. Не ми се лути. Не те сакам помалце, те сакам најмногу. И за тебе важи она погоре .
Ја прва како најбитна Најдругарка во највистинска смисла Дури и кога по грешка ти пратив видео кол, не ме одби и се изназборевме Те сакам, и секогаш сум тука за тебе
@LadyC не се лутам јас, не ни видов дур сега не ме означи ти поздрав назад и чувајте се со лепотанчињата твои
Како си ме утешила сега да знаеш... Си се исплакав ко тазе трудница... Смешно ми е , а солзи ми течат.