Јас во темава ретко, ама ете денес добив инспирација да пратам по некој поздрав @Anabelle.Amorette @Amellie13 @Peperutce1115 @Blue.Sky @theowndemon @Ketchup @f.girl @IM.TMKQ @pdb123 @Mishela @Doozy @Yowannty
Не ,мила дали два пати имам отворено ,кога ме фатила носталгија за студенските денови.Сега те видов дека си пишала и викам да видам што прават младите и видов ти честитаат,па така сакав да ти честитам
Поздрав до сите кои наоѓаат добро во секое лошо. Што не се предаваат така лесно. Што негативните вибрации умешно ги елиминираат со доза на оптимизам.
@Veta Во последно време почнав да те приметувам повеќе и увидов колку слични мислења и хумор имаме. Барем сега за сега. Позитивно изненадување си ми. Поздрав драга девојко
Долги години го пратам форумов, но со факс, работа немав време порано да се зачленам. Најпрвин да ти се заблагодарам за преубавите зборови, а воедно и да ти се извинам што не можам да ти возвратам со исто толку топла и убава слика затоа што ( не знам да баратам со attachments ) И да, исто и јас во многу од темите се пронајдов себеси во твоите мислења и шеги. Може така само да продолжиме. Те гушкам мое фемина - партнерче