Најсреќни да сте во Новата 2021, празниците да си ги поминете во убава празнична атмосфера заедно со вашите најблиски и најсакани и секогаш да бидете здрави, среќни, полни со љубов, сакани и успешни. Најголем поздрав до сите тагнати
Спојлер Паднав на газе кога видов кој ме поздравил. Поздрав назад до вас девојки. И @Herrera почесто да ни пишуваш, добро?
@KateKane не си свесна колку сакам да те читам. Убедливо најголем silver lining си ми на форумов. Избери си пијачка, или 2,3, на моја сметка.
Aw, right back at ya. Не си свесна колку ми импонира кога жена со модерни, современи сфаќања, која ми е симбол на тоа како треба да изгледа некој кој живее во сегашност, а не во 19 век ме поздравува и ми кажува вакво нешто. Поздрав и од мене до тебе, остани си таква каква што си
Лелее требаше да замижам на колачов во доцни вечерни саати. Ти благодарам на поздравот. Ѕвездите ни предвидуваат успешна година колку што читнав. Па во чест на тоа еве од мене нешто за пиење, да не оди само благото.
СП до @ЕденЧлен Ќе дојдат и подобри времиња, биди силен, ми личиш на човек со добра душа, кога тогаш ќе си дојде и твоето.
@buba4e89 @tinka-mace @Purplelilac @GrimTheReaper @Rama @cresa-jagoda @Idedemja @LejlaD @M&M @LadyC Екипооооооооооооооо , поздрав до вас , ве манијачам од страна само , повеќе сум на Youtube се дружам на лајв стримовите па ме мрза да пишувам на форумот. Убав ден женско друштво