СП до секс гуру Сања Лазања (ако не излезе на крај дека е Сањ Лазањ),откако дојде на форумов толку многу не просветли во врска со сексот,ни разјасни толку нејаснотии... Што да кажам,фала многу благодарение на тебе спокојно спијам Ааааа да,ние не се лутиме ако пишеш и на некоја друга тема,стручни мислења никогаш на одмет
Хахаха голема те напишав бидејќи воедно со поздравот до тебе упатувам и до позз до бебчето. Поз до Пеперутката и Wolf4e.
СП до озбилна жена се надевам дека е добра и среќна каде и да е ќе ми недостига да ја читам на форумов. и сп до блонд , тоа будалче ме изнасмеа вчера до толку што ја скршив ногарката на столот и СП до сите мои феминки ви посакувам одличен ден
сп до блонд, кате и аннит кој се моментално уклучени до вики4е горде ненушка ангелче кога ќе трачариме ??? до марама која последно време редовно си ја читкам и до сите останати нема тука дискриминација
СП до wolf4e и нејзините невестински сонови у последно време до Хипица со најдобрите ци*иња Anath, GeorGina, marama, blond, joelle, FBI и сите други
Сп до Лудачата До душица ск До Хипи ипи До кате 21 До Жоел До анат До марама До карак До блондчето До иренна Посабајле овие феминки активни ги забележав
сп до тедибеар за да не ставам лајкови само,но имаш преубава мисла напишано за потпис и интересна сликичка меченце
Нај СП за Анастасија...Убавице денес ти ме нокаутира во позитивна смисла ... еве ја убавата принцеза...исто како тебе
Специјален поздрав до баба и на цимерката! Алал да и е на жената, какви кифли праве, прсти да си изедеш