СП до жените со големо Ж од форумов @referentka @mareane @lunicka @LejlaD @sanjaeva Иии сите прекрасни жени од +/- 40
Честит 8 - ми Март на сите жени на форумот, посебно на моите другарки. Уживајте денес. Имајте среќен и цветен ден. @Anabelle.Amorette @Amellie13 @Blue.Sky @Peperutce1115 @sweet-cherry @theowndemon
Ја користам темава за да им посакам среќен 8 Март на посебни жени на Форумот. Лавици кои постојано се тука за да потсетат дека да си жена треба да е чест, а не пречка. Жени кои се најголеми поборници, какви жени бре, ова се ЖЕНИШТА. @DAngel @KateKane @kravce @Someonespecial @Lella @theowndemon @Purplelilac @Mantub @CameliaMiller @tinka-mace @Celltica (жена, краљица ) @candy.cane @pdb123 @Amellie13 @Mishela @Stephen Amell @prominent @bittersweet @Bezimenka90 @Hellobeautiful @mode-kristina @bicycle @marta993 @macka91 Ви посакувам среќен празник, ден којшто ни е потсетник за тоа за што се бориме, за рамноправност, ако не за нас, барем за генерациите кои идат. Cheers
Уште мајка фали, да ги соберам сите три, Thanos style Јас враќам поздрав и мило ми е што сум се нашла во друштвото погоре. На денов специјален поздрав до сите жени тука и надвор од форумот за кои борбата за права трае или тукушто почнува, за сите експлоатирани работнички, за сите девојчиња на кои им е ускратено правото на образование, за сите жртви на психичко и физилко насилство, за сите жени низ светот кои за жал сеуште не добиваат исти кариерни шанси како и мажите.
Пријатно изненадување. Поздрав до тебе и до сите жени и девојки тука, што се бориме на форумов за поголема свест во однос на феминизмот и правата на жената.
Какво изненадување, thank you so much! Среќен и тебе и на другите тагнати женишта, и на сите останати.
Да се самоцитирам пошто ја заборавив @WildMk Среќен празник на сите, сигурно уште некој заборавив ненамерно
Нека ви е среќен 8- ми март на сите форумџики, но со СП до @bicycle @tinka-mace @Celltica @prominent @WildMk @KuklickaSk @Peperutce1115 @Biljarkata @CameliaMiller @GirlRose @theowndemon @LiliBoz @kravce @Angelceto @JuLleE @Annath @Fluffy^-^ ... Немам нешто посебно да ви посакам, но бидете она што навистина мислите дека треба да сте, без разлика што мисли општеството. Без предрасуди, без дискриминации, со респект и почит Spoiler
@GirlRose @Ahoy Благодариме на честитките. Среќен празник и од мене. Ве сакам. П.С @Ahoy уште се сеќавам дека порано мислев дека си женско. Поздрав дечки.
Благодарам Ahoy, убаво изненадување Воедно, да ја искористам приликата и јас да честитам на сите форумџики на форумов . Ви посакувам само пријатни моменти, секој ден . Значи, специјален поздрав до сите жени на форумов .