@Ahoy благодарам, баш ме израдува @GirlRose ти благодарам Среќен празник и од мене на сите означени во твојот пост
До @Peperutce1115 Најомилената. Nije meni što te moram Što te moram gubiti Već je meni, da l' ćeš moći Poslije mene ljubiti? Slomile se naše grane Više nemam prava ja Na te tvoje oči male Nisi moja curica Nije meni što ja neću Više tebe vidjeti Već je meni, neće mi se Nove oči svidjeti
Уффф Сите ми се најомилени, не можам да издвојам песна. И онака, можам да ги вклопам и во кафански начин на живот и рокерски и боемски и секаков. Значи може да уживам со винце, со пивце, можам да чистам и да ги слушам, да плачам и да ги слушам....сè
@Bubce38 мило ми е што конечно пак те читам тука, те чекав да се активираш за да ти кажам дека ги средив анатомиите. Можев и на фб да ти пишам ама тука сакав дека тука те запознав. Секогаш кога ќе положам нешто сакам одма да им кажам на моиве дома и на тебе дека ми беше меѓу луѓето шо ми беа најголемата поддршка кога сакав да се запишам и немаше да сум сега тука кај што сум да не беше ти, како втора мајка си ми знаеш. Остани на форумов, не е исто без тебе.
@Someonespecial мило ми е што пишуваш одново. Гледам некакви промени кои ми се допаѓаат, што и да се случува ти посакувам многу среќа и успеси. Се сеќавам на еден поздрав кој ти ми го упати еднаш, сега јас сакам да ја вратам услугата. Поздрав до една амбициозна, исклучително зрела и интелигентна млада дама