Фала за поздравот. Ве поздравувам и јас СИТЕ до една... не сте досадни и напорни... баш сте ми срцки и највише ве сакам! Мерак ми е што пишувам за вас! Бацкиии и гушки најголеми!
Ееееееее Хипицаа... се разбира дека ќе направам анализа и за тебе! Ќе си пеам: Ајде, ред се редат, мале...... Ако ако, многу ми е мило што пишувам! Сп до сите!
Сп до Офи, Пирамитка, Мисс, Лоли и Фиарлес Чисто онака ми дојде да ве поздравам, одамна не сум ве поздравила
СП до Неса и нејзината ќеркичка Сара се надевам дека добри сте и дека си ужифкате во Дубаи. Поздрав од ладното Скопје Сп до сите моментално уклучени феминки со песната...Сите спијат а ние сме сами...
СП до сите заљубени душички. И запамтете, слушајте го срцето. Еве една песна од мене за заљубенките... http://www.youtube.com/watch?v=8xryjvBkJXw
Најспецијален поздрав до СексиЛејди која прави преубави анализи.... едвај чекам да направам 500 мислења па да направи и за мене една анализа.... СТВАРНО ЈА БИДУВА!
леле спичлес како ме погоди со песнаваа ме потсетува на едно време многу тажно најубавата песна што постои