Сакам да си ја поздравам @KateKane. Не ја гледам често да пишува, ама кога ќе прочитам некој од нејзиниве постови полни со сарказам препознатлив за неа, нема шанса да не ме насмее. Не мора ни ник да прочитам, знам кој го пишал тоа. Во период каде што не знам ни дали сум човек или камен на моменти искрено, ме пресмеа со коментарот во критики. Ај сеа да те носам на пица со кисели краставички оти знам дека ги обожаваш премногу.
Awwwwwww Имав и јас некои проблеми, ама подобро сум сега подобри денови идат лепоtitsе, само треба да стигнат. Те гушкам
Така значи! Сарказам било то во критики!!1! Не ми текнуваше таму шо да вратам, па арно тука си се препознав во муабетот. ПозраФ и од мене. Изгледа на сите не ни е периодот...
@Lianna Anna ни е назад Не можам да опишам колку ми е мило што форумов ја има, значи сум кажала неколку пати, ќе кажам пак дека е една од најпаметните членки што форумов некогаш ги имал. Жена инспирација, од оние кои ми се гордост дека спаѓам во тој род, од оние заради кои и јас имам инспирација да се тепам со мизогинија, шовинизам, за женски права и да не отстапувам колку и да има некои од кои ми се темне кога ќе видам како размислуваат. И до @Mantub , уште ми е непребол дека ни отиде. Иста како Лиана, форумски soulmate. Ако некогаш се врати или го прочита ова, нека ми чкртне нешто, колку да знам дека е ок.
Thanks Кејти. Мене ме нема па се враќам да потсетам дека сум тука или барем дека некад сум била. Нова енергија, нова јас. Само не знам колку ќе издржам овој пат. Возвраќам поздрав и ти праќам многу, многу гушки. А @Mantub ми фали и мене, многу ја читав. Може ќе направи опасен камбек у нејзин стил. Бар се надевам. Користам прилика. @theowndemon Ало! Мусолини, Хитлер или како и да беше големата среќна животинска заедница. (Мислам дека по имињава увек ќе те памтам) Само да те поздравам и да те изгушкам. @Celltica Епа ај, честито нов сталкер. Не се секирај, не сум крипи. Или пак шо знам. @Nausicaa Fear street еве вечерва. Таман цела ноќ да не спијам и утре да се жалам колку сум уморна. Поздрав до тебе.
Сакам да ги поздравам сите оние, кои ми даваат неизмерна подршка, нема да ве тагнувам да не заборавам некој.Фала ви премногу, ми значи вашата подршка виртуелна многу, да сте ми здрави и живи. Поздрав и до сите останати членови на форумов
Денес сакам специјално да си ги поздравам моите друшки..паталци од онаа лошата тема @monik55 @LiliBoz @Bibi30 @NewMommy Бидете ми здрави и живи
СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ОНИЕ КОИ ДЕНЕС ГО СЛАВАТ 2 ри СВГУСТ и на оние кои го слават СВЕТИ ИЛИЈА.. убав ден.