Си ја поздравив дека ми имаше удел у 2021, ама да си доелаборирам во посебен пост што мислев кога ја спомнав @Someonespecial. Има моменти кога се разочарувам од државава, од македонштинава, од тоа кај ме плукнал животов да растам, да се развивам и да опстанувам како човек. И не ми се ни коментира. Посебно па кога ќе видам некое ултразакрепостено сељаче, некој со 2 грама памет што нема како вреѓа или не враќа назад у камено доба нас жените. Онака чувствувам дека не можам више, сакам да ги расшамарам и да ги тресам дури не им дојде памет, нервоза ме фаќа. И тогаш ќе дојде Специ, ќе ги ебе у гз, има така да ги нареди што пак ми се отвараат сите чакри, добивам таква енергија одма у елемент да влезам, ми се враќа сета сила што ја имам да се оправам over and over and over again. Така да Спец, never change, особено не за теми кои се важни. Ги знаеме и двете добро кои се. Те поздравувам и те гушкам
Специјален поздрав до @AAKG , момакот што ме натера да поработам на своето змиско тело а воедно и да ми се врати љубовта кон варените јајца Позз друже
Фала ти многу за убавите зборови Кејт, ти си ми number 1 членка поради која уште се врткам по форумов, пример ми се твојот ентузијазам и принципиелност Гушки!