@Mantub Честитки! Ептен се израдував за тебе, not gonna lie Лесна бременост и знам дека ќе си мајка ипол Spoiler Јас би чекала до само раѓање за полот
Леле само трудните другарки си ги поздравуваш ццц. Ние нетрудните небитни Шала на страна со лесно @Mantub, малце ја 'рчкам Роуз да не ме сфатиш погрешно
Е трудните и тие што се подготвуваат да се трудни ми се најголеми другарки Ептен сакам бебенца искрено. Те поздравувам тебе лепотице, ама дупол поздрав е поубав И поздрав до мојата жена, кралица @QweenSM П.С Треба тема за честитки за бременост само. Не знам каде да честитам, а темава ми е најсоодветна
@GirlRose Најмила моја, фала ти за убавите зборови, верувај дека сум подобар човек благодарејќи на тебе. Уште многу треба да учиме и да изедеме леб за да бидиме како ти жено кралице!! -еве сме, види како те гушкамммм!
@Dream-Girl @Reina.Gitana @prominent @Lavender4 @GirlRose @My litle pony @Feminka22 @Angie1432 Поздрав девојки, денеска денов е само за вака
Spoiler Видно изненадена сум, позитивно Поздрав најголем до тебе Ганс Ова моево е алкохолно пошто голем фан сум на добар алкохол