Ау пиев пиво прееска али би још Поздравче и до тебе, фала за пивото ти го памтам ова И ти си супер жими се
@wildqueen добредојде мила на форумов, сакам да ти кажам дека многу убав впечаток ми остави, голем поздрав до тебе. И нормално, најголемиот поздрав до мојата најжена @GirlRose !
Значи мора Екипата од темата за војната да ја поздравам Некогаш не се слагам со сите на другите теми Ама сеа сте ми хит.Биља поготово @Ahoy @Billy Idol и @staycalm како најголеми известувачи @Bridget како најголем одбрусувсч @Biljarkata @Lianna Anna @fana @Mantub легенди Има и други доста активни ама ја биља ахој и били мислам ја утепавме темана @Acronia @nextredstyle Ако некој сум заборавила А знам ми фали некој Кафе од мене Сите шо ве излајкав деновиве и сте активни таму-спаѓате у поздравов!!
Сум те забораила Сеа ми текна на тебе Извини чоек Со кузнае колку членови сум дебатирала во овие 8 години Не ги ни памтам сите више А у темана богами како пишуваме, дактилографки не се рамни Еве гушка
Тешки времиња дојдоа деца, затоа пред спиење да си се посмееме малце. @Celltica @Ahoy @staycalm @GirlRose @Ugly Duckling @Bezimenka90 Уште Мице остана да ме радува
Поздрав назад со најсовршената слика во историјата на човештвото. Две во едно. Не се плаши од војна, херојот е тука.