Ааа специјален позз..до срцките x.Daisy.x Offspring irenna Fearless julie77 SexyLady FBI Trendafilka Miss-Independent marama Абе вечерва сум расположена позз...до СИТЕ ОНЛАЈН ЖЕНУЛЧИЊА
Фала Кенди, поздрав и до тебе........ и излези веќе од депресивното расположение има монопол ефект и на луѓето околу тебе, кога си насмеана си сигурно помила
лелле комшии...пустааа јассссссс....кај ми е мозокот...бе....аххх се ИЗВИНУВАМ завеана сум оваа недела напорна беше али вредеше учењетоо...а бидејки те заборави...ете едно голем ПОЗДРАВ и мн бакнежи за тебе комши...
СП до Падме,а воедно и еден апел до опседнувачите на четот најдете и веќе дечко аман Штотуку завршив со роварење по нејзините мислења ( морав)значи ве молам најдете и дечко
^ Поздрав и до тебе Бројче. За мене нема петок вечерва... Но тебе ти посакувам најубаво да си поминеш
Па до пред некое време јакомие и беше дечко од чет И оваа прилика ја користам за да ги поздравам мисс-индепендент и ким
едно најнајнајспецијално поздравче до бројчето....... и боли, но поминува, како и секоја болка те прочитав во СДК и истото ми се има случувано, да плачам за себе те гушкам, и ти препорачувам да си легнеш, и сабајле со бистра глава да си видиш што како....
Гооооолеееем поздрав до следниве драги членки со една преубава песна, легенда бе! Добра ви ноќ, убави сништа! Сесилија, Анатх, Пирамитка, Тедибер, Џули77, Сонце777, секси лејди, душица, блонд, оффи, виножитка, карак, кате21, бројчето, лудото19, сенза пароле, боависта, георгина, лилит, лолипоп23, старфиш, хајди, трендафилка, мимс-89.... http://www.youtube.com/watch?v=QoBWW3OAhgw