@BlackNight @Abel @Guns N` Roses За сите по едно парче (ако сакате и повеќе, нема проблем ) Може ли лп да ми пишете, сакам да ве прашам нешто.
Многу пцовки кажав вчера, веќе ми снема идеи. Нека се пазат во Февруари. Од овие Билан кошмари ќе имам. Најгаден клуб у свет се. Spoiler Проклет да е денот кога станав фан на Интер. Треба Самир и Инзаги да се сменат одма. И итно продавање на клубот. Уште сега немам нерви. Арсенал супер играат годинава, наредна сезона ќе гледаш ЛШ.
Реков дека ќе ме стигне карма. Овие не знаат кај тераат уште од почеток на сезона, ама колку и да се во лоша форма секогаш ни го земаат скалпот на Олд Трафорд. Рашфорд само против нас постои. сепак одлично игра Арсенал и доволно е да се вратат во ЛШ.
Јас кога ти викам не ми го дирај Интер. Пак сте први на табелата, натпреварот ќе ви биде ко лекција. Се надевам добар е човекот.
@Celltica Да ми те поздравам мила моја Селтикичке. Ајт наздравје со овој американ шит јуникорн коктел за успешно минат понеделник.
Ова ми е ПРВО цвеќе Те гушкам другарке моја преубаво е фала најмногу Тука сум јас нема од мене спас и во добро и во лошо
Сп до @Feminka22 Сдк дека не те заборавив и ти пишав во темана за домаќинки барај сега,ко не си ме видела на време Битешн