@cresa-jagoda, @flower30 СП поздрав до вас и куп гушки оти сте ми соул систерс @anastasijaki СП оти си душа од човек @christinnn, @Puellapulchra За вас големи гушки за постовите во На срце ми лежи
Јас си кажав , некогаш ти ги препрочитувам постовите да не сум пишала јас тоа Фала на поздравот Поздрав до сите П.С. ај па може наредната година ќе пишуваме повесели постови ( Ова смајли за мене дека Гиле баксуз сум )
Сакав да те означат погоре, ама викам ај не се знаеме, да не биде незгодно Прочитај некој мој пост , ако се пронајдеш , soul sister it is СП и до тебе
Мене двете сте ми соул систерс, а двете вие меѓу себе ај да речеме полусоул систерс сте, за атер мој #комплициранавеза
Еве ќе упатам неколку поздрави. @Puellapulchra имаш прекрасни чорапчиња ама дај портокалот или го изеде веќе @marlonbrando69 е жан митрев хирург кој прави операции на срце @cresa-jagoda сакам да ја прашам дали ќе ми прати во сандаче поклон во плик @mesecar е најкултурен младич кој персира и кога му кажуваат дека не треба @Rama е мој човек, сака да бидат сите како нас ама не за џабе Балашевич ја отпеал "намќор" за сите намќори