Од возбуда за Нова година ептен ја утнав темата па дури лута си велам оваа Феминка се праве пре-пич само со лајк ме помина, кога темата СДК без цитирање Најголем, најпразничен и најсакамдагичитам поздрав до @Rama @Feminka22 @cresa-jagoda
СП ДО: @KateKane @f.girl @Bezimenka90 @sweet-cherry @theowndemon @Ketchup @nextredstyle @Amellie13 @Anabelle.Amorette @Celltica @John Snow @LadyLollypop @pdb123 @Ajronmen @Scott Weiland Stekba boba
@cresa-jagoda @Herrera @flower30 Моите најсакани сродни души феминки Ви посакувам само убавини во Новата 2023 @Marijana93 @Puellapulchra @elimkd @Окситоцин ❤️ Поздрав и куп гушки до моите омилени другарки од Трета смена @-црноока- Посебно место имаш во моето форумско катче и јас тебе обожавам да те читам @Milobebence @Stormii @Peppermintka Ве гушкам од срце за сите постови во темата *На срце ми лежи* @Feminka22 Поздрав и до тебе @anastasijaki Членка која не пишува многу, ама е голем и несебичен човек @eliesaab Посакувам да те има повеќе на форумот, фалиш многу @CrazyOne Поздрав и до тебе, и тебе сакам да те читам повеќе
@Bratot Заради тебе живи не фатија дека Трета смена ја направивме втора ај живели @fbaby Поздрав бејби, тука ќе те почестам со едно
Фала соул систер Поздрав до сите означени, од срце ви посакувам новата година да ви донесе нови почетоци, љубов, среќа и успех на секое поле. А тебе сестро@Rama , денови и години исполенети со мир во душата, среќа, љубов , успех и оваа година ( ако може де) да пишуваме повесели постови ја и ти